Fruitsap

Het duurt niet lang meer of de kersenbomen en veel andere fruitbomen laten zich van hun mooiste kant zien met hun schitterende bloesem! Wanneer er precies bloesem aan de bomen verschijnt is afhankelijk van de soort bomen en het weer. Er is al bloesem te zien aan de kersenbomen en straks aan het einde van deze maand ontpoppen de appel- en perenbomen. Het verse fruit van deze bomen is er natuurlijk nog niet maar er is wel fruitsap! 
Hierbij wordt er niets uitgehaald en niets aan toegevoegd. Lekker en verfrissend voor elk moment van de dag en nog gezond ook! Het fruit groeit in de boomgaarden van onze telers Ariën en Annet Smorenburg en Erik en Sonja van Drogenbroek. 
Verkrijgbaar onder het merk STREEK, in appelsap, appel/perensap en appel/kersensap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *